“Leuker kunnen we het niet maken maar wel makkelijker”. Dat is de slogan die u hoort van de belastingdienst wanneer de periode van belastingaangiftes weer ingediend moet worden. 

 

Voor Particulieren:

Voor particulieren is de belastingaangifte in principe zelf te doen. Een kleine fout is echter snel gemaakt en niet iedereen is een liefhebber van administratieve taken. Wilt u de belastingaangifte zelf doen? Dan brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

  • U bespaart kosten op het laten doen van de belastingaangifte.
  • U heeft alles in eigen hand.

Helaas gaat het niet altijd even goed en is de kans groot dat u een interessante regeling mist waar u mogelijk het bestaan niet van weet.

Het laten doen van uw aangifte brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • De kans op fouten is klein.
  • Rust en vertrouwen wanneer de Belastingdienst thuis een bezoek brengt of bij uw bedrijf.
  • De kosten zijn relatief laag.

 

Voor ondernemers:

Belastingaangiftes voor de meeste ondernemers niet minder dan een steeds terugkerende nachtmerrie. Sint Karas helpt u met alle fiscale verplichtingen waar u als ondernemer aan dient te voldoen.

  1. Aangiftes Omzetbelasting.
  2. Aangiftes Inkomstenbelasting.
  3. Aangiftes Loonbelasting.
  4. Aangiftes Vennootschapsbelasting.

Onze fiscale dienstverlening bestaat naast het verzorgen van uw fiscale aangiften uit een aantal aanvullende diensten zoals:

1. Voeren van bezwaar en beroepsprocedures

Wij gaan voor u in discussie met de fiscus over uw aanslag. Wij kunnen u ondersteunen bij uw bezwaar en beroep. Wij geven u advies over de slagingskans en maken kosten en baten analyse voor u. Procedures zijn kostbaar en alleen nuttig als de baten opwegen tegen de kosten.

2. Keuze Rechtsvorm

Fiscale resultaten kunnen een belangrijke factor spelen bij de keuze van uw rechtsvorm. Wij rekenen u de fiscale voor- en nadelen van de verschillende opties voor.

3. Fiscale regelingen

Wij volgen voor u de voortgang van alle lopende fiscale regelingen en verrekeningen. Wij onderzoeken actief de mogelijkheden tot belastingbesparing. Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de belastingwetgeving.

Dat alles met één doel voor ogen: zorgen voor dat u niet meer betaalt dan wat noodzakelijk is.

KvK: 73436135