Er is niks spannender dan een ondernemer te worden. Je veilig, rustige leven inruilen voor hard werken en veel onzekerheid. In het begin is het hard werken en veel inleveren, maar aan het eind is het alleen maar nog harder genieten, vooral als je administratie op orde is.

In de praktijk komen we nog steeds voorbeelden tegen van starters die keihard werken maar onvoldoende aandacht schenken aan hun administratieve verplichtingen. Hierdoor gaan ze geld verloren. Mocht u zelf geen tijd of zin hebben om de administratie te doen in de avonduren of het weekend, neem dan snel contact op met Sint Karas.

Het investeren in een goede administratie betaalt zich vanzelf later terug en omdat een boekhouder alle fiscale voordelen kent, is het vaak ook om fiscale redenen interessant om uw administratie uit te besteden bij een administratiekantoor. In de praktijk zien wij gelukkig steeds vaker dat starters het belang van een actuele boekhouding inzien. Het geeft u als ondernemer de zekerheid en de ruimte om zich te concentreren op kernactiviteiten.

Starters worden vaak geconfronteerd met veel regels, procedures, formulieren, vergunningen en instanties. Denk ook aan ondernemingsplan en financiering aanvraag. Uw administratie moet niet alleen aan de eisen van de fiscus voldoet maar ook op de langere termijn het nodige inzicht geeft in de financiële resultaten van de bedrijfsvoering.

Sint Karas biedt haar ruime ervaring in het begeleiden van starters door de volgende diensten:

  1. Het opstellen van een ondernemingsplan (financieel plan en marketing plan).
  2. Het bemiddelen bij een financieringsaanvraag.
  3. Het aanmelden bij de Belastingdienst, het UWV e.d.
  4. Het opzetten en verwerken van uw administratie (Administratie op maat).
  5. Het opstellen en analyseren van tussentijdse rapportages en jaarstukken.
  6. Aangiftes van alle voorkomende belastingen (OB, IB, enz.).
  7. Salarisadministratie.

KvK: 73436135